Hi, ik ben Emma Silversides, een Britse wielrenster die tijdens het wielerseizoen in Belgie woont. Welkom op mijn website!

Mijn passie voor het wielrennen leef ik niet alleen uit op de fiets maar ook in mijn tekeningen en schilderijen.

Momenteel worden een aantal van mijn werken geexposeerd in het Centrum ronde van Vlaanderen (www.crvv.be) Voor de wielerliefhebber is een bezoek aan het Centrum een absolute must! Hier voel je wat ik ook in mijn artistiek werk tot uiting tracht te brengen: de stijgende spanning bij de toeschouwers, de zinderende omgeving, de pijn en de concentratie van de renners, de glorie… Alles wat de wielersport zo mooi maakt.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van één van mijn werken? Op de pagina “Art Gallery” kan je heel wat voorbeelden bekijken.

Limited Edition Prints

Een selectie van mijn prints wordt te koop aangeboden via de website http://www.sportsgalleries.com/acatalog/Cycling.html .

Je kunt me uiteraard ook rechtstreeks contacteren via info@emmasilversides.com (makkelijker als je liever in euro betaald dan in Britse ponden ).

Vanaf 1 oktober zijn er 100 nieuwe 'limited edition prints' verkrijgbaar; 50 van Stijn Devolder en 50 van Eddy Merckx. Beiden zijn door de renners zelf getekend en verkrijgbaar aan 15 Euro per stuk plus verzendingskosten. Bestellen kan door een e-mail te sturen naar info@emmasilversides.com met uw gegevens (naam, adres, aantal prints). .
Originelen

Ook de originele versies van de hieronder getoonde werken zijn te koop. De originele werken van Stijn Devolder en Eric Vanderaerden worden momenteel tentoongesteld in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Geïnteresseerd? Contacteer me voor meer informatie via info@emmasilversides.com.
Een origineel geschenk

Heeft jouw wielerclub een clubkampioen te vieren? Trekt de voorzitter al 20 jaar belangeloos de kar? Of wil jouw club gewoon eens iemand op een originele manier bedanken?

Ik kan je helpen met een mooi en uniek geschenk! Stuur mij een duidelijke, heldere wielerfoto van de persoon die je wenst in de bloemen te zetten en ik maak van en voor hem /haar een schitterende tekening.

Je kunt zelf het formaat bepalen, kleur of zwart/wit, al dan niet gekaderd, met of zonder publiek, solo of met meerdere renners ….

Prijzen (op aanvraag via info@emmasilversides.com) zijn afhankelijk van het aantal te tekenen figuren.

Groetjes,

Emma

We are located at:


29 Broad Lane

Cawood Selby

YO8 3SQ

Contact us today!

If you have any queries or wish to make an appointment, please contact us:

 

+44 01757 268433 +44 01757 268433

m_silversides@hotmail.com

 

Or use our contact form.

Get social with us.

Print Print | Sitemap
Cycling BLOGS and Innovative artwork